Θεματικά πάρτυ

Θεματικά πάρτυ

SPA DAY PARTY: ήρθε η ώρα να γίνουμε μικρές πριγκίπισσες!!

Halloween: ένα τρομακτικό πάρτυ που περιλαμβάνει κολοκύθες, ιστούς αράχνης και μάγισσες! Παραδοσιακά παιχνίδια, τρομακτικές ιστορίες, κολοκύθες και φυσικά ‘’trick or treat???’’.

Survivor Party: χωριζόμαστε σε ομάδες, στήνουμε πίστες δράσης, μαχόμαστε για την ασυλία, διεκδικούμε το τρόπαιο και διασκεδάζουμε με τους μαχητές και τους διάσημους!

Πειρατές: ένα ταξίδι στην Καραϊβική με τον χάρτη στο χέρι, λύνουμε τους γρίφους και ψάχνουμε όλοι μαζί τον χαμένο θησαυρό!! Πειρατές, γοργόνες, σπαθιά, τρικυμίες και σχοινιά! Βίρα τις άγκυρες λοιπόν!

Τρελοεπιστήμονες: Ήρθε η ώρα για ένα τρελό - τρελό πάρτυ με πειράματα, φυσική και χημεία. Η επιστήμη είναι στα χέρια μας και ήρθε η ώρα να την κατακτήσουμε!!!

Escape room party: Είμαστε η επίλεκτη ομάδα που θα λύσει το μυστήριο και θα απεγκλωβιστεί από το κλειδωμένο δωμάτιο. Κλειδιά, λουκέτα και γρίφοι είναι στο επίκεντρο!!!

Disco Party: Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 8 έως 12 χρονών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Black Out, Cat Walk, Mini Challenges και φυσικά πολύ χορό.

Cluedo Party: Γινόμαστε ντεντέκτιβ και αναζητούμε τον ύποπτο δράστη που διέπραξε το έγκλημα! Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται επιδαπέδιο σχέδιο σπιτίου και κάρτες παιχνιδιού.

Pyjamas Party: ένα πάρτυ με πιτζάμες, καλτσάκια και μαξιλαροπόλεμο!!! Ας φτιάξουμε μάσκα ύπνου, παντοφλο-σαλάτα και ας υπνοβατήσουμε και λίγο... Αυτά και άλλα πολλά σε ένα sleep over party!!

Φωτογραφίες

Επικοινωνία