Ποιοί είμαστε


Η παρέα μας διαθέτει χαμόγελα, πολύ όρεξη και βαθιά αγάπη γι' αυτό που αντιπροσωπεύει!!!!

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους ανιματέρ, παιδαγωγούς, προσκόπους, γυμναστές, θεατρολόγους, μουσικούς, μαίες, δασκάλους και ηθοποιούς. Διαθέτουμε πολύ κέφι, φαντασία, χαμόγελο, δημιουργικότητα και ετοιμότητα σε κάθε εκδήλωση.

Η φιλοσοφία μας είναι να περάσουν όλοι καλά, οπότε ενισχύουμε την ομαδικότητα και όχι τον ανταγωνισμό. Σκοπός μας είναι όλα τα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά και εκπαιδευτικά ακολουθώντας τις παιδαγωγικές αρχές, με σεβασμό στις ανάγκες και στις προτεραιότητες του κάθε παιδιού. Μένουμε συντονισμένοι στην επικαιρότητα των παιδικών ενδιαφερόντων και είμαστε ευέλικτοι να προσαρμόσουμε τις ανάγκες σας, στο πρόγραμμά μας. Γι' αυτό μη διστάσετε να μας ρωτήσετε οτιδήποτε!!!!

Στο βεστιάριο μας διαθέτουμε πάνω από 100 κουστούμια τα οποία αυξάνονται συνεχώς. Το ανανεώνουμε ανάλογα με τα ενδιαφέρονται των παιδιών και την ζήτηση. Όλοι οι νέεοι ήρωες θα βρίσκονται εδώ στο Party Project και θα σας περιμένουνε για ατελείωτο παιχνίδι και αξέχαστες στιγμές!!!!

Εθελοντική προσφορά: είμαστε ανοικτοί σε όλους του Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμους για εθελοντική συνεργασία και παροχή υπηρεσιών προς ώφελος των παιδιών. Ευχαριστούμε την WWF, το 'Χαμόγελο του παιδιού'' καθώς και τους ΄΄Γιατρούς του Κόσμου'' που μας εμπιστεύτηκαν.

Επικοινωνία