Ποιοι είμαστε

Η ομάδα μας αποτελείται από παιδαγωγούς, εκπαιδευτικούς, ηθοποιούς, πρόσκοπους και νηπιαγωγούς. Διαθέτει αρκετό κέφι, φαντασία, χαμόγελο, δημιουργικότητα και ετοιμότητα για κάθε παιδική εκδήλωση.

Η φιλοσοφία μας είναι να περάσουν όλοι καλά, οπότε ενισχύουμε την ομαδικότητα και όχι τον ανταγωνισμό.
Το παιδί του πάρτυ είναι στο επίκεντρο και βασικός μας στόχος είναι να διασκεδάσει όσο περισσότερο γίνεται. Εννοείτε δεν ξεχνάμε ποτέ τα αδελφάκια!


Σκοπός μας είναι να διασκεδάσουν όλα τα παιδιά δημιουργικά και εκπαιδευτικά ακολουθόντας τις παιδαγωγικές αρχες, με σεβασμό στις ανάγκες και στις προτεραιότητες του κάθε παιδιού.

Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Η εκπαίδευση ανανεώνεται συνεχώς και σε όλα τα επίπεδα.

Μένουμε συντονισμένοι στην επικαιρότητα των παιδικών ενδιαφερόντων και είμαστε ευέλικτοι να προσαρμόσουμε τις ανάγκες σας, στο πρόγραμμά μας. Γι' αυτό μη διστάσετε να μας ρωτήσετε οτιδήποτε!!!!

Στο βεστιάριο μας διαθέτουμε πάνω από 100 κουστούμια τα οποία αυξάνονται συνεχώς.

Εθελοντική προσφορά: είμαστε ανοικτοί σε όλους του Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμους για εθελοντική συνεργασία και παροχή υπηρεσιών προς ώφελος των παιδιών. Ευχαριστούμε την WWF καθώς και την ''Κιβωτό του Κόσμου'' που μας εμπιστεύονται.

Επικοινωνία